Veel uuem algus

Ma ei oleks uskunud, et ühes kuus tuleb mitut uut algust, aga nii ta on läinud.

Eile toimusid suured muutused. Ja see kõik tõi hingerahu. Nii tahaks lähemalt rääkida, aga kuna see ei puuduta ainult mind, siis ma kahjuks pean vaikima. Aga võin öelda, et nüüd hakkab kõikjal uus hingamine. 🙂 
Grupp on muutustefaasis ja ma usun, et see liigub õiges suunas. Läheb natukene helgemaks ja muutub ka sujuvalt sisu. Küll märkate ise ka. 🙂 Ka siin on kõik muutustes ja uued tooted on uuel aastal. Ma nii ootan! Mis sa arvad, et mis on uued tooted? Ei usu, et Sa arvad ära. Ma ei oleks ka uskunud :D.
Ei oleks iial osanud arvata, et minul on oma pisikene pood. Jah ma olen küll juba vastu vahtimist saanud, kui on mõni pilt tulnud katkisest õlist, aga mis seal ikka. See Võluhaldjalt jalgu alt ei löö ja annab veel rohkem motivatsiooni edasi liikuda. Samas kõik on olnud nii värskendav, ma oleks kui uus inimene.
Teate mis tunne on vabaneda vanast ja see asendub hetkega uuega ja veel paremaga? Hetkel see kõik toimub minuga. Südames on hirm, aga samas nii põnevil. Ma ei tea, kas ma teen õiget asja, aga vist teen? Teile ju meeldivad mu kirjutised nii grupis, kui ka siin ja tooted ka. 
Minu jaoks ongi erinevate toodete pakkumine vaheldus kõigele. Saan lisaks oma sõnadele ja tööle anda veel midagi juurde Teile. Teie olete need, kes viivad mind edasi ja annavad jõudu edasi pürgida. 
Ma olen tänulik, et mul on ümber nii võrratud inimesed ja nii imelik töö. Aitäh Teile, mu armsad, kes ei tüdine minu teemadest ja olete alati olemas! 🙂
Varsti näeme jälle! 🙂

Jaga seda postitust

Share on facebook
Share on print
Share on email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

error: Sisu on kaitstud!
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiPoodi tagasi